Δευτέρα 28 Ιανουαρίου 2008

Θεσσαλονικη, ερωτικη πολη



Ειχα ακουσει σε μια εκπομπη του κορυφαιου Στελιου Κουλογλου οτι η Θεσσαλονικη ειναι η πιο μολυσμενη πολη στην ευρωπη. Προχτες το διαπιστωσα με τα ματια μου και το συνελαβε και ο φακος του κορυφαιου Νοκια Ν70 μου με τα μολις 2 megapixels του. Ακομα και με τη μικρη αυτη αναλυση η μαυριλα (νεφος) που ειδα με γυμνο ματι φαινεται και στη φωτογραφια. Η Θεσσαλονικη τεινει να γινει η χειροτερη πολη για να ζει κανεις νομιζω, πανευρωπαικα.

6 σχόλια:

Ιορδάνης είπε...

Kai na skefteis oti einai h kalyterh polh gia na zeis sthn Ellada! (Trl den xreiazetai na kaneis post gia na me peiseis na pame na doulepsoume Barkelwnh)

Θόδωρος είπε...

Τοσο χάλια είναι η Κέρκυρα?

katina_salamaki είπε...

Κάτι παραπλήσιο έγραφα κι εγώ τις προάλλες γι'αυτή τη μοιραία πόλη που έχει γοητεύσει όλο το πανελλήνιο εκτός από τον ίδιο της τον εαυτό. Και τώρα που θα φύγω σκέφτομαι μήπως συμβεί τίποτα μοιραίο και ξεμείνω στη χώρα της κομέντια ντελ άρτε παραπάνω από τέσσερις μέρες-πολύ θα το χαρώ και ας με απολύσουν από τη δουλειά μου...
Μην ξεχνάς βέβαια πως και η Βαρκελώνη έχει αρκετό νέφος. Ευτυχώς όμως η απρόσβλητη ασθένεια της νεολληνικής καφρίλας δεν υπάρχει πουθενά παρά μόνο στη χώρα που τη γέννησε. Καταλανοί να κοιμάστε ήσυχοι.

Ανώνυμος είπε...

δυο χρονακια που λειπω δεν την εχω νοσταλγησει ουτε το τοσο. ουτε τη μερα της ουτε και νυχτα της και οχι γιατι εδω που ειμαι κανω night life (δεν εχει). μαλιστα μπαινοντας στο αεροπλανο την τελευταια φορα ενιωσα μια χαλαρωση ανειπωτη (ισως γιατι εγκαταλειποντας την ερωτικη αυτη πολη χαλαρωσα επιτελους απο τους απανωτους οργασμους που σου προσφερει).

greg.kokkinos είπε...

Μάλλον έχεις λιγα mp στο κινητό σου..Μια χαρά τη βλέπω την πόλη μας..Για να μην ανησυχεί κανένας πάει να πει ότι έχεις προβλημα και δε βλέπεις καλά..Ήσουν μόνος σου όταν την τράβηξες??Μήπως σε είδε κανένας?Ο 30φυλλόπουλος , ο Θέμος , η Όλγα ??Και γιατι την στέλνεις σε μένα?Για να γίνω ο κομιστής????Και αν πέσει κανεις από κανα μπαλκόνι θα λένε ότι φταίω εγώ που έπεσε και δε θα ψάξουν το γιατί κ πως δημιουργηθηκε το θέμα..Γιαυτό ας ζήσουμε με το νεφος κ όταν το βλέπουμε στον ουρανο να λέμε για τα όμορφα παιχνιδια που παίζει μαζι μας κατω από τισ κόκκινες,κίτρινες κ ίσως αργότερα πράσινες ηλιαχτίδες..
Ακου να δεις..Ο χοντρόβλακας γ****σε και οι υπόλοιποι ψάχνουν τον ρουφιάνο...Και μεις ενδιαφερόμαστε για το περιβάλλον...
Περαστικά μας...

Ανώνυμος είπε...

Ανώνυμος Νίκος

Θόδωρε, εγώ έχω ακούσει ότι η Θεσσαλονίκη είναι η πόλη με το λιγότερο πράσινο στην Ευρώπη. Και τι κάνει ο δήμαρχος γ΄αυτό ???? Ένα δημαρχείο στο κέντρο της πόλης, ένα βουνό μπετόν !!!!!!!!!!!!!!!!!!! Είμαστε για κλάματα !!!!! Και το σλόγκαν του ήταν, άκουσον, άκουσον, βρήκαμε χρήματα για το δημαρχείο, και σύντομα θα τελειώσει παρόλο που μας πολεμήσανε και λέγαν ότι δεν θα βρούμε πόρους για να το χτίσουμε Μα καλά για τόσο ηλίθιους μας έχουν !!!!!!!!!! Στο TV100 έχει την ώρα του δημάρχου, με έναν πουλημένο δημοσιογράφο που του κάνει δήθεν αμερόληπτες ερωτήσεις, π.χ. έχουμε πάρα πολλές ερωτήσεις για το ποια θα είναι η διαδρομή του μετρό, και να σου ο δήμαρχος με ένα χάρτη στο τοίχο του στούντιο και να μας κάνει 30λεπτη διάλεξη για την διαδρομή του μετρό...... Παίρνω και ΄γω για να διαμαρτυρηθώ για το βουνό του μπετόν στο κέντρο της πόλης αλλά δυστυχώς ο αυτόματος τηλεφωνητής του ΟΤΕ λέει ότι δεν υφίσταται αυτός ο αριθμός. Τι να κάνουμε θα πρέπει να υποστώ αδιαμαρτύρητα την θέα του μπετόν αρμέ κάθε πρωί που κατεβαίνω στην δουλειά Ας είναι καλά ο δήμαρχος και οι παρτσινάβαλοι που θα πίνουν το καφεδάκι τους με θέα τον Θερμαικό, και δήθεν θα δουλεύουν για το καλό της πόλης.
Θόδωρε πιστεύω ότι το μπετόν αρμέ θα συμπλήρωνε τέλεια την ερωτική φωτογραφία της Θεσσαλονίκης....