Πέμπτη 27 Δεκεμβρίου 2007

No comment





Τουλαχιστον ελπιζω αν χτυπησει κανεναν πεζο αμαξι οταν αυτος περπατα μες το δρομο να φιλοτιμηθουν να τον μεταφερουν στο κοντινοτερο νοσοκομειο..

11 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

χαιρομαι διοτι εισαι το αγρυπνο ματι μου στη φραπεδουπολη οσο λειπω. αχ και να ειχα μια ψηφιακη τα χρονια(5) που δουλευα πακετο... να δεις τι album θα γεμιζα! τελος παντων καλη χρονια πεζοι της πολης. παντως μη νομιζεις οτι και εδω(σαντορινη) μας λειπουν αναλογα ευτραπελα.

Θόδωρος είπε...

Και να εχεις υπ οψιν σου οτι οι φωτογραφιες που δημοσιευω ειναι ενα πολυ μικρο δειγμα του υλικου που κατεχω..

Ανώνυμος είπε...

τρελε που θα εισαι το βραδυ; μη μου πεις θα φωτογραφιζεις την Τσιμισκη απο ΧΑΝΘ ως Λαδαδικα τετοιες μερες; ασε τους συμπολιτες σου να παρανομησουν για 5-6 ωριτσες... και του χρονου ενσημα απο την ΕΣΗΕΑ.

Ιορδάνης είπε...

Απειλείς να εκδώσεις και βιβλίο με αδημοσίευτες φωτογραφίες, με πινακίδες και διευθύνσεις; Ίσως κατέχεις και φωτό με σελέμπριτις, όπως ο Ψωμιάδης χωρίς κράνος; Θόδωρε συνέχισε την καλή δουλειά. Οι πολίτες δεν είναι πια φιλήσυχοι (τουλάχιστον όχι οι οδηγοί των ασθενοφόρων, οι υπεύθυνοι του Ποσειδωνίου, κτλ!).

Ανώνυμος είπε...

μηπως προλαβες να απαθανατισεις το διπλοπαρκαρισμα που προκαλεσε χαος προ μιας εβδομαδας πλαγιως της οικιας του ηγετη του κινηματος των νεοτουρκων;

Θόδωρος είπε...

Jordan:αυτο ειναι ο κρυμμενος ασσος που εχω στο μανικι..

Lidl ice tea: δεν υπολογισα το δεντρο που γερνει και ενα λεωφορειο ισως να μη χωραει..Δε λεω οτι ειμαι αλανθαστος, απλα προσπαθω πολυ να μην κανω τετοια λαθη..Παντως εκεινη τη στιγμη ενιωσα πολυ μαλακας που εγινα η αιτια να ταλαιπωρηθουν εστω για ενα λεπτο της ωρας μερικοι συμπολιτες μου. Απορω ποιος καλος μου φιλος με εδωσε ετσι στεγνα..

Ανώνυμος είπε...

συμφωνα με διακεκριμενους, για τη δραση τους, πανθηρες στο παρα τσακ γλυτωσες το αυτοκολητακι. στο forum τρελε συζητηθηκε η οριστικη διαγραφη σου αλλα με την επεμβαση των ψυχραιμοτερων δυνασαι υπο παρακολουθηση να συνεχισεις την αυτοκοληση σταθμευοντων ημιονων.

Ανώνυμος είπε...

τρελε κανε μου μια κληση, εστω και αναπαντητη, ωστε να ξερω πως ακομα μου μιλας. οποτε μπορεσεις, καταλαβαινω οτι εισαι πολυασχολος.

Θόδωρος είπε...

Αναπαντητη..

Δε μου πες ομως ποιος φιλος απ τα παλια με εδωσε..

Ανώνυμος είπε...

πανθηρας μου συστηθηκε. λεπτομερειες δεν μου ειπε. λες ειναι φιλος του Πανιωνιου;

Θόδωρος είπε...

Πανθηρας-παλιοφιλος (ειδος υπο εξαφανιση): η WWF τον εχει ανακυρηξει προστατευομενο ειδος..Απορω που τον πετυχες!