Τρίτη 3 Ιουλίου 2007

Χομπίστας


Ο Απολλων ζει! Προσεξτε περα απο το κρανος - περικεφαλαια το αρκουδακι μπροστα, καθως και την παντοφλιτσα. Ο τυπος απλα ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΤΑΙ! Λ. Νικης χθες, δεξια λωριδα με 20 km/h . Το κρανος - περικεφαλαια ανεπιβεβαιωτες πληροφοριες αναφερουν οτι το ζηταει οσο οσο ο νομαρχης μας μετα την κληση που εφαγε, αν και μαλλον θα σβησει το Απολλων και θα γραψει Μεγας Αλεξανδρος..

7 σχόλια:

Ιορδάνης είπε...

Ωραίο κράνος πράγματι. Σε περίπτωση ατυχήματος λες να λειτουργήσει σαν λεπίδα και να σκοτώσει κάποιον που δεν έχει τόσο χιούμορ όσο αυτός;

Θόδωρος είπε...

Ισως, δεν αποκλειεται, αν και ο τυπος πηγαινε με 20. Τον εχω ξαναπετυχει, ανηκει στις μορφες της πολης, ισως θα πρεπε να κανω ειδικο αφιερωμα σε αυτες..

Latsaris είπε...

Λοιπον βουνο, πρεπει να βαλεις μπρος την παρουσιαση των ΜΟΡΦΩΝ της πολης. Νομιζω οτι θα συγκεντρωσεις Τop 20 και μετα θα ψηφισουμε ολοι τον ΠΟΛΙΤΗ της Θεσσαλονικης. Θα τον βραβευσουμε στο παγκακι για την προσφορα του στην πολη... Μια απλη ιδεα εδωσα...

Ιορδάνης είπε...

Φοβερή η ιδέα του φίλου latsari! Εγώ θα το απαιτήσω από αυτό εδώ το βήμα φίλε teone76. Πρέπει να φωτογραφίσεις άλλους 19 υποψήφιους (18 + ψωμιάδης). Τους ξέρεις νομίζω, απομένει να τους συναντήσεις!

Ploutwnios είπε...

Καιρό έχεις να ανεβάσεις post. Ποιός ευθύνεται γι' αυτό; Το καλοκαίρι ή ο Λογοθετίδης; Εεεε;

Αρτέμιος Φον Μάτσεν,

ή απλά "ο άνθρωπος που ήξερε πολλά"...

Θόδωρος είπε...

Πλουτωνιε εκανα εκτεταμενες διακοπες φετος, προσπαθω τωρα να επιστρεψω στην μπλογκοσφαιρα. Σπαω το κεφαλι μου να βρω ποιος σου ξερασε τοσες απορρητες πληροφοριες για μενα..

Ploutwnios είπε...

Στοιχείο: Κάπου εκεί στην απά, στην απά τη γειτονιά έκανα κι εγώ κάποτε ένα μεταπτυχιακάκι. Τώρα με το PhDάκι, ίσως σε πετύχω πουθενά εντός Φυσικού. Το νου σου.