Τρίτη 3 Ιουλίου 2007

Ποδηλατοοικογενεια


Τι να πει κανεις γι αυτην τη φωτογραφια. Λεωφορος Νικης με Αριστοτελους. Τεσσερα ποδηλατα κλειδωμενα μεταξυ τους και με το στυλο, τα οποια εχουν διακυμανση μεγεθους, κατι σαν οικογενεια. Θα θελα να ξερα ποιοι τα εβαλαν εκει. Καμια οικογενεια? Μακαρι..

4 σχόλια:

Ιορδάνης είπε...

Λυπάμαι μόνο που δεν έχω φώτο από τετραμελή οικογένεια με δύο διπλά ποδήλατα, που κυκλοφορεί στην Κέρκυρα. Κάθε διπλό ποδήλατο έχει μια θέση για ενήλικα και από πίσω ακριβώς θέση για νήπιο. Όλοι με τα πεντάλ τους εννοείται...

Ανώνυμος είπε...

Ναι, μάλλον κάποια οικογένεια, αλλά σίγουρα οχι ελληνική...:(

Ανώνυμος είπε...

Αχ τα ποδήλατά μου! Είχα πολύ καιρό να τα δω. Τα κλείδωσα εκεί τότε που ανακαλύφθηκαν τα μέσα που μολύνουν το περιβάλλον. Ε αυτά είναι και πιο γουστόζικα κατά γενική ομολογία. Τι πόζα και τι μούρη να πουλήσω στη γειτονιά με τα ποδήλατά μου; Τα σχόλια θα δίνουν και θα παίρνουν (όπως στο παρόν blog πχ)! Θα νομίζουν όλοι ότι είμαι καρμίρω και ότι παραμελώ τα μέλη μου. Άσε που αν με δουν να κάνω και ανακύκλωση, θα νομίζουν ότι έχω μετατραπεί σε κάποιο είδος ρακοσυλλέκτη για να βγάλω τα προς το ζειν. Γι' αυτό τα κλείδωσα τα γ... και ούτε ανακύκλωση ξέρω τι θα πει (δηλαδή κάνω ελάχιστη όπως ο κ. Ψωμιάδης) για να μπορούν ο Έλληνας πατέρας, μητέρα και οι Έλληνες δύο μικρά παιδιά να ατενίζουν, με ψηλά το κεφάλι, την ελληνική κοινωνία.

Latsaris είπε...

Εχω να κανω ποδηλατο χρονια. Και μ αρεσε η φωτο.Επισης μ αρεσει η εικονα των πολεων με ποδηλατοδρομους και σεβασμο προς τους ποδηλατες.
Ωστοσο πρπει να παραδεχτουμε οτι ειναι αντικειμενικα δυσκολο σε πολεις που δεν ειναι επιπεδες να χρησιμοποιουμε ολοι ποδηλατα.
Οσοι μπορουν ομως, ας το κανουν. Βοηθουν το κυκλοφοριακο, βοηθουν το οικολογικο, γυμναζονται!!!
ΟΛΟΙ ΣΤΑ ΠΟΔΗΛΑΤΑ.