Τρίτη 3 Φεβρουαρίου 2009

No comment

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Το θεμα ειναι να κανεις κατι εκεινη τη στιγμη.Υπαρχουν λυσεις.Ηταν κατι παρανομο και αν καλουσες τις αρχες αναγκαστικα θα εκοβαν κληση.Δεν ειναι σπουδαιο αλλα ειναι κατι που αν το εκαναν πολλοι μακροπροθεσμα θα βοηθουσε.Η κανε κατι αλλο.Δεν μπορω να καταλαβω πως με το να διαμαρτυρεται καποιος σε ενα blog μπορει να βοηθησει την πραγματικα ασεβη αυτη κατασταση.Και εκει ειναι που αρχιζω να αναρωτιεμαι γιατι γραφετε αυτα τα blog.Για να παει ο κοσμος ενα βημα παραπερα η για να πεισετε τον εαυτο σας και τους υπολοιπους οτι σκεφτεστε εξω απο τα ορια του αλλοτριωμενου κοινου νου?Εγω ξερω πως οι ανθρωποι που αγανακτουν αναλαμβανουν δραση.Οι ανθρωποι που "αγανακτουν" γραφουν απλα ενα blog.

Θόδωρος είπε...

Ανωνυμε εχω καλεσει και την τροχαια σε παρομοιες περιπτωσεις και συνηθως η δεν ερχεται καθολου η ερχεται με τοση καθυστερηση που δεν εχει νοημα. Επισης ξερω οτι το εν λογω μαγαζι εχει τις ακρες του, οποτε θα ηταν αδικος κοπος.
Προσωπικα δεν αρκουμαι μονο γραφοντας σε αυτο το μπλογκ, χωρις ομως να υποτιμω την αξια του. Και μονο που βλεπει ο κοσμος εικονες σαν κι αυτες βοηθαει.
Για την ιστορια και αστυνομια εχω καλεσει σε παρομοιες περιπτωσεις και πανθηροαυτοκολλητα εχω κολλησει και αλλα πολλα που προτιμω να μην αναφερω.
Παντως συμφωνω στο οτι χρειαζεται κινητοποιηση και οχι μονο κραξιμο απο μπλογκς η γκρουπακια του φεισμπουκ στα οποια ολοι μπαινουν για να το παιξουν επαναστατες και μετα επιστρεφουν στον καναπε τους για το δελτιο των 8..(γι αυτον τον λογο ειχα καιρο να γραψω στο μπλογκ μου..)

Ανώνυμος είπε...

αγαπητέ θόδωρε,
λετε ότι και μόνο που δημοσιεύεται μια εικόνα σαν αυτή, βοηθάει.εικόνες σαν κι αυτή δεν καταλαβαίνω πώς βοηθάνε γιατί είναι σαν να δημοσιεύει κανείς την φωτογραφία μιας σακούλας σκουπιδιών που είναι έξω από τον κάδο. είναι μια εικόνα που συναντάμε καθημερινά σε όλες τις πόλεις της ελλάδας και αν τη συναντήσουμε στο διαδίκτυο δεν μπορεί να σημαίνει απολύτως τίποτα, πόσο μάλλον να συνιστά καταγγελία. δοκιμάστε να κοιτάξετε έξω από το παράθυρό σας και θα δείτε ίσως μια παρόμοια εικόνα αυτή τη στιγμή κάτω από το μπαλκόνι σας.απόλα τα κακώς κείμενα στην πόλη αυτό που σας αγανάκτησε είναι ένα αυτοκίνητο παρκαρισμένο πάνω στο πεζοδρόμιο?...
την επόμενη φορά ίσως θα πρεπε να δημοσιευσετε και το βαθυτερο νοημα,εννοώ το νόημα της ανησυχίας σας γιατί δεν είναι πολύ ευδιάκριτο...
μια αγανακτισμένη οδηγός που παρόλαυτα δεν έχει παρκάρει ποτέ κατ αυτόν τον γελοίο τρόπο.

Θόδωρος είπε...

Αγαπητη ανωνυμη αγανακτισμενη οδηγε θα προτεινα να δοκιμασετε ποδηλατακι για τις μετακινησεις σας στο κεντρο, η να ρθειτε να γνωριστουμε στις ποδηλατοβολτες που διοργανωνει το www.bicerespect.gr εδω και ενα χρονο με μεγαλη επιτυχια.
Η συγκεκριμενη φωτο ανερτηθη επειδη το συγκεκριμενο οχημα εχει ξεπερασει τα επιπεδα της συνηθισμενης γαιδουριας και το σημειο που βρισκεται ειναι επισης προκλητικο. Το μαγαζι που ειναι μπροστα του ολοκληρωνει την εικονα της φωτο, αν γινομαι αντιληπτος. Σε παλαιοτερες αναρτησεις εχω θιξει και αλλα ζητηματα που με απασχολουν και σιγουρα δεν ειναι μονο το παρκαρισμα.
Χωρις να σημαινει οτι διαφωνω ριζικα με τα οσα λετε. Θα μπορουσα να αναπτυχθω περισσοτερο, αλλα ειχα καιρο να γραψω και ξεσυνηθισα, βλεπετε εχω γινει ενα ακομα θυμα του Facebook..

Ιορδάνης είπε...

Εγώ νομίζω, ότι απ' τ' ολότελα καλή κ' η Παναγιώταινα...Σίγουρα δεν είναι και η πιο επαναστατική πράξη να διατηρείς ένα blog, ούτε θα αλλάξει τον κόσμο. Το κέρδος από το post αυτό, δεν είναι ότι δε θα ξαναδούμε τέτοιες εικόνες, αλλά είναι το γεγονός πως ο Θόδωρος σε παρακίνησε να γράψεις κάτι. Και εσύ εμένα. Είναι κάτι πολύ μικρό, αλλά αυτό δεν το κάνει ασήμαντο. Ίσως η αλυσίδα να μεγαλώσει. Και ίσως κάποια στιγμή κάποιος να γράψει και κάτι σημαντικό, πού ξέρεις; Ίσως και όχι. Άλλα, μέχρι τότε, μην αποθαρρύνεις το Θόδωρο σε παρακαλώ, χρόνια και ζαμάνια είχαμε να τον ακούσουμε εκτός facebook!