Τετάρτη 30 Μαΐου 2007

Ελλαδιτσα

Εδω βλεπουμε την προσπαθεια μιας Ελληνιδας μητερας και των δυο ανηλικων κοριτσιων της να παρακαμψουν τα τεσσερα αυτοκινητα που εχουν πιασει ολο το πεζοδρομιο (το οποιο δεν ειναι πανω απο 2m) στην περιοχη Ποσειδωνιο Θεσσαλονικης. Να σημειωσω οτι ακριβως απεναντι βρισκονται αρκετες καφετεριες. Στη φωτογραφια ισα που διακρινεται το πρωτο κοριτσακι πανω στο οδοστρωμα (μπροστα απο το ασημι Audi A4), το οποιο σαφως και κινδυνευει να χτυπηθει απο τα διερχομενα οχηματα, μαλιστα το σημειο αυτο ειναι αριστερη στροφη οπου τα διερχομενα οχηματα εχουν αυξημενη ταχυτητα λογω παραλιακης. Το δευτερο κοριτσακι ισα που φαινεται μπροστα απο τη μητερα του, το οποιο προσπαθει να σηκωσει το ποδηλατο του μιας και μολις ειχε πεσει στην προσπαθεια του να παρακαμψει το παρανομα σταθμευμενο οχημα. Να σημειωσω οτι στο συγκεκριμενο σημειο ο δημος κανει εργα αναπλασης, οποτε ο πεζος αναγκαστικα χρησιμοποιει το στενο πεζοδρομιο που φαινεται στην εικονα. Εγω περνουσα με το ποδηλατο και σκεφτομουν να καλεσω η οχι τη δημοτικη αστυνομια, οταν ομως ειδα την ατυχη οικογενεια πειστηκα και την καλεσα, αυτη ομως μετα απο μια ωρα που ξαναπερασα απο το σημειο δεν ειχε ερθει. Θα προσπαθησω να στειλω τη φωτογραφια αυτη στο δημαρχο να δω τι θα μου πει. Εγω ντρεπομαι παντως για λογαριασμο αυτων που παρκαραν και αυτων που μας αναγκαζουν να τους ανεχομαστε.

Like a child



Αυτος λοιπον ειναι ο προσωπικος μου χωρος στο διαδικτυο. Καλο ακουγεται. Βασικα δεν ξερω τι θα πρεπε να γραψω, το μονο που ξερω ειναι οτι ειναι ξημερωματα Τεταρτης και μολις ανακαλυψα οτι ενα πολυ αγαπημενο μου τραγουδι ηταν διασκευη και τωρα ακουω το πρωτοτυπο..Πολυ καλο..Like a child again - (The mission). Εκει που εισαι καπως, να μια εκπληξη να σου υπενθυμιζει τα ωραια της ζωης. Καλο ξημερωμα
(Η φωτο ειναι σταση λεωφορειου στη Φολεγανδρο, την εβγαλα περσυ το καλοκαιρι, γενικα θα ανεβαζω φωτογραφιες που μου κανουν εντυπωση)